Torsdag 28. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Karrysuppe med kalvekød


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kalv, bov
1 l vand
100 g løg
3 stk. gulerødder
150 g selleri
1 stk. lauerbærblad
4 stk. persillekviste
lidt salt
8 stk. peber,sort hele korn
20 stk. perleløg
50 g smør (saltet)
2 spk. karry, mild
2 stk. æble
5 spk. mel, hvede
1 l bouillon, okse
2 dl fløde, piske (38%)
50 g mandler, hakket
50 g kokosmel
50 g rosiner
2 stk. Hvidløgsflute
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom kødet i en gryde og tilsæt vand og salt, peberkorn, lauerbærblad,
persillestængler og 100g løg skåret i både.
Bringes i kog og skummes grundigt under vejs.
Skal koges ca 1 time eller til det er mørt.
Gør grøntsagerne i stand imeden kødet koger.
Hak de to løg, skær gulerødderne i skiver slær æblerne i tern.
Smelt smøret og tilsæt karryen, derefter løgene, lad dem snurre til
de blir blange, æblerne tilsættesog snurres med et øjeblik.
Drys melet i rist det et øjeblik, tilsæt suppen og lad det små koge.
Kom gulerødderne ved så de også kan bleve kogte ca.10 minutter.
Kom fløden i kog op. Skær kødet i tern imens. Smag suppen til med
salt og tilfør så kødet, varmes igennemen.
Flyetene varmes og suppen anrettes i en terrin. Brødet skæres og
anrettes i brødkurv. Mandlerne, kokosmelet og rosiner anrettes i små
skåle der stilles på bordet ved siden af.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk