Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge i vand med salt i. Rens fileterne og vend dem i mel krydret med saltog peber. Steg dem på en pande i 25 g smør 3-4 minutter på hverside. Snit champignonene i skiver og rist dem af i de 15 g smør i en lille gryde. Pil løget og hak det fint og kom det i gryden. Tilsæt eddiken og lad det koge næsten væk. Tilsæt boulionen og lad det småkoge i 5 minutter. Tilsæt fløden og lad det kog et øjeblik. Rør maizenaen ud i 1 spsk. vand og jævn sovsen. Lad detfå et opkog. Smag til med salt og peber og tilsæt hakket persille. Server kogt pillede asparges kartofler til sammen med champignonsovsen og rødspættefileterne. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |