Torsdag 25. April 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt en gryde over med de 2 lvand tilsat lidt salt overat koge til pastaen. Tænd ovnen på 180°. Krydr fisken med salt og peber. Læg den i et smurt fad med olivenolie. Læg en skivecitron og lauerbærblad på hver stykke fisk. Pil løget og skær det i både. Pil hvidløget og skær det i tynde skiver.Sauter løgog hvidløg i en lille gryde og tilsæt hvidvin og cherrytomaterne som er halveret. Lad set småsimre i 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Hæld det over fisken og læg olivene ved og sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Kog pastaen i mens og server pastaen rygene varm sammen med fiskefadet. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |