Torsdag 25. April 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Tunfisk provencale
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

250 g tun frisk skiver
1 stk. olie, oliven
1 stk. citron, rå
2 stk. lauerbærblad
1 stk. løg, røde
1 fed hvidløg, rå
1 dl hvidvin, medium
250 g tomat,cherry
10 stk. oliven, sorte
1 tsk. timian
lidt salt
lidt peber, sort
250 g pasta,bånd
2 l vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt en gryde over med de 2 lvand tilsat lidt salt overat koge til pastaen.
Tænd ovnen på 180°.
Krydr fisken med salt og peber.
Læg den i et smurt fad med olivenolie.
Læg en skivecitron og lauerbærblad på hver stykke fisk.
Pil løget og skær det i både.
Pil hvidløget og skær det i tynde skiver.Sauter løgog hvidløg i en lille gryde og tilsæt hvidvin og cherrytomaterne som er halveret.
Lad set småsimre i 5 minutter.
Tilsæt timian og smag til med salt og peber.
Hæld det over fisken og læg olivene ved og sæt fadet i ovnen i 15 minutter.
Kog pastaen i mens og server pastaen rygene varm sammen med fiskefadet.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk