Mandag 12. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Varm vintersalat med skinkesmåkød.
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svinekød, tern/strimler
400 stk. gulerødder
400 g selleri
2 stk. porre
2 spk. olie, solsikke
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. citron, rå
1 fed hvidløg, rå
1 bdt. persille
8 skv. brød,grov
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rens grønsagerne og skær dem i stave og skiver.
Riv skallen af citronen og pres saften af citronen.
Hak persillen og pres hvidløget.
Varm 1 spsk. olie i en sauterpande og steg grønsagerne gyldne.
Læg dem i en skål.
Krydr kødet med salt og peber.
Rist køde i olien ca 5 minutter under omrøring.
Kom grønsagerne tilbage på sauterpanden og tilsæt revet citronskal og 2-3 spsk. citronsaft.
Drys persille i og varm igennemen.
Server straks med brød til.

Bemærkninger:

Brødet kan erstattes med pasta eller ris.
Kartofler kan også bruges men de skralles og skæres i små tern og ristes sammen med de øvrige grønsager.
Der skal nok så bruges 2 spsk olie mere.
Bruges der pasta vendes den i lige før serveringen.
Ris serveres ved siden af.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Grøntsagssuppe
Roastbeef, grydestegt.
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk