Mandag 22. December 2014
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Laks i fad med grønsager
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g laks
lidt salt
lidt peber, sort
2 stk. peberfrugt, rød
2 stk. squash, grøn
100 g løg
1 spk. smør (saltet)
1 dl hvidvin, medium
½ dl vand
1 stk. boullion,fiske
1 dl fløde, piske (38%)
lidt citron, saft
1 dl dild
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
14 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 180°.
Fjern skindet fra fisken, krydr med salt og peber og skær dem i 4 stykker.
Del peberfrugterne, rens dem og skær dem i tern.
Skær også squasen i skiver.
Giv grønsagerne et opkog i let saltede saltvand.
Hæld vandet fra og lad dem dryppe af i et dørslag.
Fordel grønsagerne i bunden af et ovnfast fad som er smurt med lidt smør.
Læg laksestykkerne ovenpå.
Sauter løget i lidt smør i en kasserolle i ca. 2minutter.
Tilsæt vinen og lad det koge lidt ind.
Tilsæt derpå boulion og fløde og lad det småkoge i et par minutter.
Smag til med salt og peber samt citronsaft.
Hæld saucen over laksen og grønsagerne.
Drys hakket dild over inden servering.
Server pasta eller ris til.

Bemærkninger:

Fisk er jo en herlig ret og kan tilberedes på grilen om man heller vil det.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Roastbeef, grydestegt.
Avocadocreme med rejer...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2014 MTS / MTServer.dk