Tirsdag 28. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 200°. Skyld kyllingen for evt. blodrester. Dup den tør med køkkenrulle og gnid den med salt indvendig og udenpå. Læg den i en bradepande med brystet opad. Pensel med smør og kom 1 dl. vand ved. Sæt den i ovnen i 50-60 minutter. Når den er færdig lad den så stå og trække i 15 minutter tildækket med staniol. Udskær eller klip den alt efter temprement og lyst. Medens kyllingen er i ovnen laves kartoflerne. Bland de varme kartoflerne med de frosne ærterne og halvdelen af finthakket dild. Revet citronskal efter smag, et par tsk. citronsaft, piskefløde, sukker og resten af dilden røres sammen og hældes over kartoflerne. Vend kartoflerne et par gange i dressingen medens kyllingen steger i ovnen. Server kartoflerne til den stegte kyling. Bemærkninger: Der kan serveres en grøn salat af babyspinat blade og rugulasalat, men undlad dressing, da der er nok i kartoflerne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |