Mandag 20. November 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Små chili-deller med marineret kartoffelsalat
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kalv/flæsk (10-12%)
150 g løg
1 spk. mel, hvede
1 spk. havregryn
2 stk. æg
1 stk. chili,frisk
lidt salt
2-3 dl vand
50 g smør (saltet)
700 g kartofler, samsø
1 stk. squash, grøn
2 stk. agurk, drue, syltet
1 stk. peberfrugt, rød
200 g salat,rucola
3 spk. eddike,hvid,balsamico
10 spk. olie, oliven
100 g løg, røde
2 fed hvidløg, rå
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at koge kartoflerne og pil dem.
Pil og riv løget.
Kom det i en skål sammen med kødet.
Tilsæt mel, havergryn, æg, lidt frisk chili(efter temperament og smag samt styrke).
Kom salt og vand i og rør det sammen til en fars.
Form farsen til små deller og steg dem i smørret på panden.
Skær kartoflerne i skiver.
Snit squashen i små tern samt de syltede drue agurker.
Del den røde peberfrugt og fjern kernehus og hvide lameller og snit den i små tern.
Skyl roucosalaten og slyng den tør.
Bland alle grønsagerne sammen.
Dressing:
Eddiken, olien, fint hakket rødløg, presset hvidløg, salt og peber røres til en dressing og vendes i grønsagerne.
Server dellerne sammen med kartoffelsalaten.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Mormor Winnies Nougath...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk