Torsdag 28. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kalvekød med asparges


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

750 g kalv, kam
1 spk. olie, sesam
1 spk. smør (saltet)
250 g perleløg
1 tsk. salt
lidt peber, sort
1½ spk. mel, hvede
1 tsk. timian
3 dl hvidvin, medium
500 g asparges, grøn
1½ dl fløde, piske (38%)
2 stk. æggeblommer, pasturiserede
½ stk. citron, saft
lidt persille
lidt løvstikke
600 g kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt kartoflerne over at koge så der er tid til at pille dem.
Sæt en grude over og smelt smør og olie deri.
Brun kødet godt i gryden og tilsæt perleløg.
Krydr med salt og peber og deys hvedemelet.
Tilsæt derefter timian og hvidvin.
Lad det koge ved svag varme i 45 minutter.
Bræk den nederste seje del af aspargeserne, skær dem i stykker på 4 cm. og kog dem i retten 4 minutter.
Lav sovsen:
Hæld skyen fra kødet og kog den op.
Pisk piskefløden, æggeblommerne og citronsaften.
Pisk blandningen i den kogene sovs og tag den fra varmen straks.
Vend sovsen sammen med kød og asparges.
Smag til med salt og peber og drys med fint hakket persille og løvstik.
Serveres med de varme pillede kartofler.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk