Tirsdag 16. April 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad med bulgur


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svine,mørbrad
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl vand
4 skv. skinke, Serrano
lidt rosmarin
1 stk. peberfrugt, grøn
1 stk. peberfrugt, gul
1 stk. peberfrugt, rød
1 bdt. forårsløg
3 dl bulgur
1 stk. øl,mørk
lidt salt
lidt peber, sort
25 g smør (saltet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Befri mørbraden for sener og hinder og brun den i smøret på pande.
Krydr den med salt og peber.
Kog panden af med vand.
Skær 8 sniti mørbraden og skær skinken i halve skiver og kom en halv skive i hvert snit.
Drys lid rosmarin over og læg mørbraden i et ovnfast fad.
Hæld pandeafkoget over og sæt den i ovnen ved 175° i 25 minutter.
Flæk peberfrugterne og befri dem for kerner og hvide lameller.
Snit dem i tynde strimler.
Snit forårsløgene i 2 cm. lange stykker.
Kom bulgur i en gryde sammen med grønsagerne og tilsæt 1 øl.
Kom lidt salt og peber ved og lad det få et opkog og dem så varmen og lad det simmre i 10-15 minutter.
Jævn skyen med lidt maizenamel udrørt i koldt vand og lad det få et opkog juster farven med kulør.
Anret bulguren på et varmt fad sammen med mørbraden skåret i skiver og med sovsen garneret over.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk