Fredag 19. December 2014
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hurtiger tarteletter med høns i asparges
 Opskriften er ekstra billig!

- til 12 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. kyllingebryst,u/skind
1 stk. bouillon, hønse, tør
2 spk. smør (saltet)
3 spk. mel, hvede
2 ds. asparges, snitter
2 dl vand
1 bdt. persille
½ stk. agurk
6 stk. tomat (rå)
1 ps. tarteletter, luksus 12 stk.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
386 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom kyllinge brysterne i en gryde med vand og bouillonterning.
Lad detkoge i 15 minutter.
Lad dem trække i 10 minutter i vandet.
Smelt smøret i en gryde og tilsæt melet.
Kom aspargesvandet i og lad det koge op under piskning.
Tilsæt evt lidt af kogevandet som brysterne er kogt i.
Tag brysterne op og snit dem i tern og kom dem i sovsen.
Tilsæt aspargesene og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen ganske kort ved 200°.
Snit agurken i tynde skiver og tomaterne i både.
Hak persillen medet fint.
Anret tarteletterne på et fad og læg tomatbåde rundt om.
Kom fyldet i tarteletterne og drys med persiller og sæt agurke-rytter på øverst.
Server straks.

Bemærkninger:

Hvis det er til aftensmad beregn 3 pr. person og giv frugt til dessert. Til frokost 2 pr. person og en frugttærte til dessert. Er der mere en en ret så kun 1 pr. person.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Roastbeef, grydestegt.
Avocadocreme med rejer...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2014 MTS / MTServer.dk