Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dag 1: Rør gær med 2 dl. lunt vand, 1½ dl, grahamsmel. Lad det stå lunt og tildækket til næste dag. Dag 2: Tilsæt lunt øl, lunt vand, blødt smør, salt,honning, fromage frais, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen godt igennemen så den bliver blank og smidig. Lad den hæve lunt og tildlkket i 1 time. Form til 1 eller 2 runde brød. Læg dem på bageplade på bagepapir og efterhæve i 30 minutter. Klip ned i dejen så det kommer til at ligne et krone og pensel med smør og drys lidt mel og groft salt på. Bages i ovnen ved 200° i 30-35 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |