Torsdag 23. Oktober 2014
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Rababersuppe
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g rabarber, rå
85 g sukker
7 dl vand
1 spk. kartoffelmel
½ stk. citron, saft
2 stk. kanel,hel
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl rababerne.
Fjern det grove fra stænglerne og skær dem i mindre stykker.
Kog vandet op med sukker.
Tilsæt rababerne samt kanelstængerne.
Lad dem koge under låg til rababerne er møre.
Si suppen og kom frugtsagten i gryden igen.
Kog den op og rør kartoffelmelet ud med lidt koldt vand.
Tag saften fra varmen og jævn med kartoffelmeljævningen.
Smag til med citronsaften.
Hæld suppen i en terrin eller skål og sæt den koldt til serveringen.
Den kan også serveres varm men så skal den først jævnes ved serveringen.
Der serveres kammerjunker til eller ristede brødterninger.

Bemærkninger:

Husk at tilsætte lidt non-oxal, hvis du spiser mange rababer.
Kvantum er angivet på flasken.
Man kan også server den med rababerkødet i suppen med så skal man være forsigtig med jævningen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Roastbeef, grydestegt.
Avocadocreme med rejer...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2014 MTS / MTServer.dk