Fredag 23. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ærterne tøs op, hvis de er frosne. Kartoflerne sættes over at koge ca 20 minutter. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Blomkålen skylles og plukkes i små buketer. Peberfrugten deles og renses for kerner, skæres i tynde strimler. Løget pilles og rives fint. Fromage fraise røres med løget og citronsaften. Karry, spiskommen, sukker, og hvidløg tilsættes. Dressingen smages til med salt og peber. Dressingen blandes med kartoflerne, blomkålen og peberfrugten. Ærterne tilsættes. Kartofelsalaten trækker minst en time i køleskabet. Kartofelsalaten pyntes med fint snittede dild og tomat både. For variationen kan bruges gulerødder, squash, skåret i stave. Broccoli i stedet for blomkål. Purløg kan bruges i stedet for dild. Serveres til fx: Fiskespyd, fiske krebinetter og til grillede grønsager som vegetar ret. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |