Fredag 23. Maj 2025
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kartoffelsalat med grøntsager
 Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

150 g ærter (dybfrost)
600 g kartofler, asparges
275 g blomkål
125 g peberfrugt, gul
5 dl fromage frais
25 g løg
3 tsk. citron, saft
2 tsk. karry, mild
1 knsp. kommen,spis
1 tsk. sukker
1 fed hvidløg, knust
lidt salt
lidt peber, hvid
1 stk. tomat (rå)
1 spk. dild
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Ærterne tøs op, hvis de er frosne.
Kartoflerne sættes over at koge ca 20 minutter.
Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
Blomkålen skylles og plukkes i små buketer.
Peberfrugten deles og renses for kerner, skæres i tynde strimler.
Løget pilles og rives fint.
Fromage fraise røres med løget og citronsaften.
Karry, spiskommen, sukker, og hvidløg tilsættes.
Dressingen smages til med salt og peber.
Dressingen blandes med kartoflerne, blomkålen og peberfrugten.
Ærterne tilsættes.
Kartofelsalaten trækker minst en time i køleskabet.
Kartofelsalaten pyntes med fint snittede dild og tomat både.

For variationen kan bruges gulerødder, squash, skåret i stave.
Broccoli i stedet for blomkål.
Purløg kan bruges i stedet for dild.

Serveres til fx: Fiskespyd, fiske krebinetter og til grillede grønsager som vegetar ret.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Sprængt and med peberr...
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2025 MTS / MTServer.dk