Onsdag 19. September 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Pæretærte med flødeskum
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

125 g smør (saltet)
125 g mel, hvede
25 g sukker
1 stk. vanille,stang
50 g marcipan
50 g sukker
50 g smør (saltet)
2 stk. æg
4 stk. pærer, rå
100 g nougat
2 spk. hasselnøddeflager
2½ dl fløde, piske (38%)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Dej:
Smuldr 125 g. smør i 125 g. mel.
Rør kornene fra vanilliestangen i sukkeret og bland deti dejen ogælt det sammen.
Sæt dejen koldt i 30 minutter.
Opvarm ovnen til 200°.
Marcipanmasse:
Ælt marcipan og sukker sammen.
Ælt smør og æggene 1 af gangen.
Halver pærene, fjern kernehus og skær i tynde både.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform ca. 24 cm. i diameter.
Fordel marcipanmassen over i et jævnt lag.
Derefter nougat i tynde skiver.
Afslut med at lægge pærene tagvis rundt og ind på minten drys med nøddeflagerne.
Bages i midten af ovnen i 25 minutter.
Servere lun eller afkølet med kold flødeskum til.

Bemærkninger:

Hvis du vil kan du også bruge æbler.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Grøntsagssuppe
Roastbeef, grydestegt.
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk