Mandag 12. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lammegryde med æbler og porrer
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

500 g lam, tern
½ spk. karry, mild
2 spk. olie, raps
4 fed hvidløg, knust
2 stk. kanel,hel
1 dl abrikoser, tørrede
8 dl boullion lam.
3 spk. sojasauce
2 stk. æble
3 stk. porre
1 spk. maizena mel
lidt vand
100 g Mangochutney
lidt salt
lidt peber, sort
4 dl ris (løse)
8 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kød:
Brunes i olien ved god varme sammen med karryen.
Tilsæt knust hvidløg, kanel, tørrede hakkede abrikoser, lammeboulion og soja.
Bringes i kog.
Dæmp varmen og lad det småsimre under låg i 30 minutter.
Imens:
Sæt risene over at koge i vandet samt lidt salt.
De kan koges i mikroovn eller i gryde.
Skær æblerne i grove både og fjern kernehuset.
Rens porrene og skær dem i 3 cm. lange stykker.
Tilsæt æbler og porre efter 30 minutter til kødet.
Lad det småsimre yderligt i 15-20 minutter og jævn saucen af med marizena melet udrørt i vand.
Tilsæt chutneyen samt salt og peber og smag til.
Server retten med ris og en revet selleri/gulerod og mango råkostsalat til smagt til med citron/honning dressing.
Server iskoldt vand med limesaft i til maden.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Grøntsagssuppe
Roastbeef, grydestegt.
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk