Mandag 25. September 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Marineret svinemørbrad og ferskenkompot
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. svine,mørbrad
30 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. appelsin, saft
1 spk. honning
3 spk. sojasauce
1 stk. kanel,hel
6 stk. nelliker
6 stk. peber,sort hele korn
1½ dl fløde, piske (38%)
lidt kulør
lidt salt
lidt peber, sort
150 g løg, røde
2 spk. olie, raps
2 stk. fersken, rå
½ spk. rosmarin
1 dl rosiner
2 spk. eddike, hvidvin
lidt honning
lidt salt
lidt peber, sort
1 kg kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt kartoflerne over at koge så du kan nå at pille dem.
Pres saften af appelsinen og rør 1 spsk. honning og sojasaucen sammen.
Tilsæt kanelstang, nelliker og peberkorn.
Hæld blandningen i en plastpose og læg kødet heri.
Lad det marinere i køleskabet i 2 timer.
Gem marinaden.
Dup kødet tørt.
Brun det i smøret på en pande ved god varme.
Krydrmed salt og peber.
Læg kødet i et ovnfast fad.
Sæt fadet i en kold ovne.
Sæt ovnen på 200°.
Steg kødet i 20 minutter.
Lad det hvile i 5-7 minutter inden det skæres i skiver.
Kompot:
Pil og skæt løget i smalle både.
Skær ferskerne i både.
Svits dem i olien i 5 minutter.
Tilsæt ferskenbådene, rosmarin, rosiner og eddiken.
Damp under låg til ferskerne er næsten møre.
Smag til med honning, salt og peber.
Kom kompoten i en pæn skål.
Sauce:
Kog panden af med den siet marinade.
Tilsæt piskefløden og lad det småkoge i 5 minutter.
Tilsæt evt. lidt kulør og krydrmed salt og peber.
Server mørbraden med kartofler, Ferskenkompot og sauce.
En gulerodsråkost vil være et og tilbehør.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk