Søndag 08. December 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Befri den ene avocado for sten og skal og mos frugtkødet. Rør det sammen med cremefraiche og smag det til med knust hvidløg og salt og peber samt citronsaft. Bland sukker-ærter fintsnittede forårsløg og peberfrugten som er renset for kerner og hvide ribber skåret i tynde strimler og delt en gang på tvers. Kopm det i avocadomosen og fordel det på de røgede skiver af laks som foldes rundt om fyldet og lukkes med en tandstik. Anret med dildkviste og den sidste avocado skåret i både på salatblade og dryppet med citronsaft. Server lidt lun flyté til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |