Mandag 20. November 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Lakseterrine
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

750 g laks, filét uden skind og ben
6 stk. æg
3 dl fløde, piske (38%)
lidt salt
lidt peber, sort
1 tsk. paprika, mild
100 g broccoli
1 ds. lakserogn
1 bdt. dild
2 dl creme fraiche 18%
1 dl maryonnaise
lidt citron, saft
1 dl krydderurter
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
6 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær laksen i mindre stykker og blend den med halvdelen af æggene og halvdelen af fløden til en ensartet masse.
Pisk resten af æggene sammen med den sidste rest af fløde og rør den i laksefarsen.
Krydr med salt, peber og paprika.
Del broccolien i små buketter.
Giv dem et let opkog i let saltede vand og lad dem dryppe af.
Bekæld en smurt form med bagepapir og kom 1/3 del af farsen i.
Kom broccolibuketterne i- Lad dem stå i en lang række som små buketter efter hinanden.
Kom resten af farsen over.
Klip et stykke bagepapir til og smør det godt ind i smør.
Læg det over farsen som et låg.
Sæt formen i ovnen ved 175° og bag terrinen i 1 time.
Tilbered imens dressingen:
Rør cremefraiche og mayonnaise sammen.
Smag til med citronsaft, salt og peber og rørde fint hakkede krydderurter i fx. persille, dild og purløg.
Anret terrinen med lakserogn og dildkviste oven på og server dressingen til samt brød efter eget ønske.

Bemærkninger:

Lakserogn kan som regelen købes i fiskeforretninger eller supermakedet med en fiske afdeling.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Mormor Winnies Nougath...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk