Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Krydr lakse fileterne med salt og peber og steg dem i 50 g smør på panden i 6-8 minutter. Imens er grønsagerne gjort klar til stegning. Rist dem af i resten af smøret på en sautepande de må ikketage farve men blive møre. Krydr grønsagerne med salt og peber. Fordel dem på 4 tallerkner og læg fisken øverst og sæt en citronrytter oven på fisken. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |