Onsdag 06. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Mortens Aften (10/11)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Schnitzler med skinke og ostesauce


- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

4 stk. skinkeschnitzel
4 skv. skinke, let saltet og røget
lidt peber, sort
1 spk. smør (saltet)
1 spk. olie, raps
500 g spaghetti,nykogt.
500 g broccoli
2 spk. smør (saltet)
3 spk. mel, hvede
½ l mælk 0,5%
100 g ost 6+,revet
½ tsk. allehånde, stødt
1 knsp. cayennepeber
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
16 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pastaen:
Start med at sætte pastaen over i kogene vand tilsat salt og lidt olie.
Når pastaen er aldente slås vandet fra i en sigte og pastaen holdes varm til ostesaucen er lavet og den vendes deri.
Grønsager:
Sæt en gryde over med vand og kog det op.
Tilsæt lidt salt og kom broccolien som er delt i små buketter og lad det få et kort opkog 3 minutter.
Slå vandet af og hold grønsagerne varme til serveringen.
Schnitzler:
Læg skinken på schnitzlerne og fold dem sammen om skinken luk dem evt. med en tandstik eller kødnål.
Krydr med peber og steg dem gyldne i smør/olie blandningen på en pande.
Ca 5 minutter på hver side.
Ostesauce:
Smelt smør i gryde, tilsæt mel og rør det godt sammen.
Tilsæt mælk og kog den godt igennemen under stadig omrøring.
Tilsæt osten når saucen er godt kogt igennemen.
Kom kartemumme og cayennepeberet i og smat til med salt.
Anret pastaen vendt i ostesauce på en varm talerken og kom broccolien på også.
Anret kødet på ligeså og server den så varm som muligt.

Bemærkninger:

Der kan bruges andre grønsager om broccoli ikke lige er dig så fx. gulerødder og ærter.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk