Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kyllingebryst i karry
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Du skal bruge:

400 g kyllingebryst,u/skind
200 g løg
1 fed hvidløg, knust
100 g peberfrugt, rød
150 g squash, grøn
250 g champignon
300 g gulerødder
100 g ærter (dybfrost)
1 tsk. olie, oliven
1 spk. karry, mild
1 stk. bouillon, hønse, tør
4 dl vand
3 spk. maizena mel
5 spk. vand
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl ris (jasmin)
5 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
13 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over så er de færdig samtidig med kyllingeretten.
Pil og skær løg ud i tern.
Pil hvidløg og knus det.
Skær kyllingekødet ud i mundrette bider.
Skræl og skær gulerødderne ud i bjælker på 3 cm.
Sæt en gryde over varmen og kom olien heri tilsæt karryen.
Svits løg, hvidløg, og kyllingekødet deri.
Når kødet har skiftet farve tilsættes gulerødderne.
Hæld vand og boullionterneingen ved og lad det småsimmer i 10 minutter.
Skær peberfrugten i strimler og squashen i kvarte samt champignonerne ligeså.
Kom dem i gryden og koges med i 6 minutter.
Tilsæt ærterne og lad det koger igen.
Jævnes det med maizenamelet udrørt i vand.
Smages til med salt og peber.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk