Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Løg skrælles og skæres i tern. Hvidløget pilles og hakkes. Peberfrugten flækkes, renses for kerner og hvide ribber, og skæres i strimler. Paprika, spidskommen og lauerbærblad afmåles. Coktailtomaterne vaskes og deles i halve. Persillen hakkes. Vand afmåles, de flåede tomater åbnes, bouillonterningen udpakkes. En slip-let gryde sættes over og kødet brunes heri. Løg og hvidløg kommes i. Vandet tilsættes sammen med tomaterne fra dåsen. Bouillonterningen, lauerbærblade, spidskommen og paprika tilsættes. Når det koger skummes der af. Småsimres i 45 minutter. Peberfrugten tilsættes og det småsimrer yderligere 30 minutter. Smages til med salt og peber. Jævnes med melet (udrørt i vand). Det gennemkoges. Cocktailtomaterne og persillen tilsættes og koges med et øjeblik. Serveringsforslag: Brød, kartofler eller ris. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |