Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ungarsk gullashgryde


- til 4 pers.

Du skal bruge:

400 g okse, småkød, tern (18-20%)
200 g løg
100 g peberfrugt, gul
2 fed hvidløg, knust
1 stk. maggi terning
4 dl vand
1 ds. tomat, hakket, konserves
2 spk. paprika
1 spk. spidskommen
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. lauerbærblad
100 g tomat,coktail
2 spk. persille
1 spk. maizena mel
2 spk. vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Løg skrælles og skæres i tern.
Hvidløget pilles og hakkes.
Peberfrugten flækkes, renses for kerner og hvide ribber, og skæres i strimler.
Paprika, spidskommen og lauerbærblad afmåles.
Coktailtomaterne vaskes og deles i halve.
Persillen hakkes.
Vand afmåles, de flåede tomater åbnes, bouillonterningen udpakkes.
En slip-let gryde sættes over og kødet brunes heri. Løg og hvidløg kommes i.
Vandet tilsættes sammen med tomaterne fra dåsen.
Bouillonterningen, lauerbærblade, spidskommen og paprika tilsættes.
Når det koger skummes der af.
Småsimres i 45 minutter.
Peberfrugten tilsættes og det småsimrer yderligere 30 minutter.
Smages til med salt og peber.
Jævnes med melet (udrørt i vand).
Det gennemkoges.
Cocktailtomaterne og persillen tilsættes og koges med et øjeblik.
Serveringsforslag: Brød, kartofler eller ris.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk