Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gnid kødet med peber og salt. Brug et stegetermometer. Anbring kødet i en bradepande. Sættes i en forvarmet ovn ved 250 grader i ca. 10 minutter. Dæmp herefter varmen til 160 grader, og steg videre i 45 minutter. (Tempratur på termometeret 60 grader - gennemstegt 70 grader) Kødet hviler i 15 minutter. Fjern kødsnoren. Skæres i tynde skiver. Forslag til tilbehør: Bagt kartoffel, grøn salat eller bagt kortoffelmos, grønde bønner vendt i hvidløg og bearnaisesauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |