Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i mælken og ælt det sammen med halvdelen af melet. Hæld resten af melet over og lad det stå med melet og hæve i ca. 15 minutter. Bland derefter olie, æg, citronskal og saft samt sukker i. Kom halvdelen af de smuttede mandler i. Bland dejen godt uden at slå luften ud af den. Kom dejen i en smurt sandkageform. Lad den hæve 30 minutter. Baged ved 200°C i 40 minutter. Når kagen er færdigbagt og taget ud af formen stikkes resten af mandlerne i som pigge. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |