Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggene i en skål over vandbad med sukker og citronskal til en meget tyk créme. Tag skålen fra varmen og pisk i crémen til den blir kold, Smelt smørret og lad det afkøle. Rør det i crémen og fold melet i . Fyld dejen i en smurt bradepande. Bag kagen ved 170°C i 20 minutter. Vend kagen ud på en bagerist. Drys straks med en blandning af melis og smuttede finthakkede mandler. Skær kagen ud i 25 stk. Er fryseegnet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |