Tirsdag 19. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pisk hviderne meget stive. Kom halvdelen af sukkeret i og pisk igen. Tilsæt resten samt citronsaften og pisk igen. Hvis man ønsker chokolademarens så tilsæt 1 spsk. kakaopulver som vendes forsigtigt i hviderne. Kom marengsen i sprøjtepose og sprøjt dem ud som kys eller som redder. Som reder først en bund så en krans hele vejen rundt. Sættes i ovnen ved 120°C i en time. Afkøles og gemmes i tætsluttende dåse eller fryses. Ved brug tages de direkte fra frys og bruges med det samme da de ellers bliver bløde. Bemærkninger: Denne opskrift rækker til to store marengsbunde til fx. Islagkage. Du kan også smelte lidt chokolade og vende den i marengsen sådan lidt rustikt så den bliver lidt marmorreret. det er flodt i Islagkage. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |