Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gåsen gnides med salt, peber og sukker indvendigt og ligeså udvendig. Fyldes med æbler og svesker, (sveskerne må godt have været lagt i blød i halv vand og portvin et par timer i forvejen). Luk for fyldet med kødnåle eller sy med kødtråd. Læg den i en bradepande og brun den i 30 min. ved 250°. Dæmp varmen og tilsæt vand og lad gåsen stege i ca 2 timer (15 min. mere pr. kg.) Hæld skyen fra og lad gåsen få 20 min. ved tør varme. Tilbered sausen af skyen, som er skummet fri for fedt, og fjern kødnåle eller kødtråden inden den sættes på bordet. Serveres med kartofler hvide eller brune rødkål eller Waldorfsalat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |