Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opblød brødet i mælken og rør derpå finhakket pølse, presset hvidløg, hakket persille, parmesanosten, muskatnød, æg, salt og peber samt hakket kød i brødblandningen. Lad farsen hvile medens 1 l vand varmes til kogepungtet. Tilsæt 1 spsk. salt til vandet nåt det koger. Form farsen til små valdnøde store boller og kog dem i vandet til de flyder ovenpå. Steg løgene let i gyldne i olien, tilsæt tomater, oregano og lidt chili og lad saucen koge til den begynder at jævne. Smag til med salt og evt mere chili efter smag. Varm kødbollerne i sauven et øjeblig. Anret retten på et stort fad med nykogt spaghetti og kødboller og sauce placret i midten. Server ekstra parmesanost ved siden af. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |