Søndag 04. Juni 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lady og Vagabondens middag
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 skv. brød,grov
3 spk. mælk 0,5%
400 g okse, hakket (10-12%)
100 g pølse,krydderet.
50 g ost, parmesan 30+, revet
2 fed hvidløg, rå
1 spk. persille
1 knsp. muskatnød,revet
1 stk. æg
lidt salt
lidt peber, sort
200 g løg
4 spk. olie, oliven
600 g tomat, hakket, konserves
2 tsk. oregano
lidt chili,frisk
500 g spaghetti,nykogt.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opblød brødet i mælken og rør derpå finhakket pølse, presset hvidløg, hakket persille, parmesanosten, muskatnød, æg, salt og peber samt hakket kød i brødblandningen.
Lad farsen hvile medens 1 l vand varmes til kogepungtet.
Tilsæt 1 spsk. salt til vandet nåt det koger.
Form farsen til små valdnøde store boller og kog dem i vandet til de flyder ovenpå.
Steg løgene let i gyldne i olien, tilsæt tomater, oregano og lidt chili og lad saucen koge til den begynder at jævne.
Smag til med salt og evt mere chili efter smag.
Varm kødbollerne i sauven et øjeblig.
Anret retten på et stort fad med nykogt spaghetti og kødboller og sauce placret i midten.
Server ekstra parmesanost ved siden af.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk