Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i kold mælk. Smuldr fedtstoffet i 400 g. mel. Lav en fordybning i midten og kom gær blandingen heri sammen med ægget. Tilsæt salt og slå dejen sammen. Tilsæt resten af melet til den har en passende konsistens og ælt den godt. Stil dejen lunt i 30 minutter. Del dejen i 3 lige stor stykker og lav en kugle af hver. Rul hver kugle ud med kagerulle og snit 6 trekanter ud af hver. Tril trekanterne sammen fra den breddeste til spid og plaser dem på bageplade med bagepapir eller bagefolie. Form dem lidt i en halvcirkel. Lad dem efterhæve i 15 minutter. Pensel dem med sammenpisket æg og drys birkes på. Bag dem i ovnen ved 200° i 15 minutter. Kan fryses. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |