Tirsdag 10. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Bland hvidvin og vand til kogelage. Tilsæt de øvrige ingredienser, salt, peberkorn, fint hakket løg, laurbærblad, persillekviste og citronskiver. Damp først den hvide fisk ca. 10 minutter. Damp dernæst laksen ca. 10-15 minutter og lad fisken køle af. Udblød husblasen i kold vand i 5 minutter. Knug den fri for vand og kom den i 1 l. kogelage. Lad geleen svale. Damp spinaten i en lille gryde krydr med salt, peber og muskatnød. Pensel en form på 1,5 l. med olie og dæk bunden med et lag spinat. Læg laksen, spinat, hvide fisk,laks, lagvis men slut med spinat. Hæld den afkølet lage over og stil formen kold gerne natten over så geleen kan stivne. Vedanretningen løsnes geleen forsigtig hele vejen rundt med en skarp kniv. Skæres i passende skiver og serveres på fiske tallerken eller frokost tallerken med creme fraichen rørt med krydderurterne smagt til med salt og peber og lunt flytè. Retten er ikke fryseegnet. Men kan laves et par dage i forvejen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |