Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Grønsagslasagne
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g spinat,frisk
25 g smør (saltet)
lidt salt
100 g løg
200 g squash, grøn
2 stk. blegselleri,stilke
3 spk. olie, raps
1 fed hvidløg, knust
1 ds. tomat, hakket, konserves
1 ds. tomatkoncentrat
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 1/2 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
1 ps. lasagne.plader.pasta
50 g smør (saltet)
3 spk. mel, hvede
5 dl mælk 0,5%
100 g ost, revet 20%
lidt muskatnød,revet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl spinat grundigt og fjern rodtrevler og evt. visne blade.
Smelt 25 g smør og damp spinaten til de falder sammen.
Krydr medsalt.
Pil og hak løget.
Skær squashen i terninger og blegsellerien i smalle strimler og på tværs.
Varm olien og svits squashen og sellerierne samt knust hvidløg, flåede tomater tomat koncentrat boullion og vand.
Lad det snurre i 10-15minutter.
Læg spinat, lasagne pladerne og grønsagerlagvis i et smurtovnfast fad,
Start spinat og slut med lasagne plade.
Smelt 50 g. smør og rør melet heri.
Kom mælken i og kog den op under omrøring.
Ladden koge godt igennemen.
Tag den af varmen og smag den til med sal,peber og muskatnød.
Hæld den over lasagne og drys osten over.
Sæt lasange i ovnen en 30 minutter før den skal serveres ved 200°.
Desvære er retten ikke fryseegnet.
Kan serveres til kogt skinke røger medister stegt kylling eller som selvstendig ret men med brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk