Tirsdag 16. September 2014
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Mørbradgryde


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. svine,mørbrad
300 g løg
500 g champignon, rå
2 stk. peberfrugt rød eller gul
50 g smør (saltet)
1 ds. tomat, hakket, konserves
2 1/2 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
2 1/2 dl fløde 13%
lidt salt
lidt peber, sort
lidt paprika
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
233 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem i bøffer.
Bank den let med håndroden.
Pil og hak løgene,
Rens champignonerne og del dem i kvarte.
Snit peberfrugterne i strimler og del dem en gang på tværs.
Smelt fedtstoffet i en gryde og brun bøfferne heri.
Tag dem op og rist løg champignonerne og peberfrugterne .
Læg bøfferne tilbage og kom tomat og vand samt boulionterningen ver.
Tilsæt også fløden og lad det småkoge i 15 minutter.
Tilsæt nu paprika, salt og peber.
Jævn evt med lidt maizenamel og smag det til med flere kryderier.
Serveres med små faste kartofler eller kartoffelmos, Ris eller boulgurt kan også bruges alt efter smag.
Server rever gulerod salat med hakket persille og hasselnødder til.

Bemærkninger:

Prøv med piskefløde i steden for det er blever anbefalet af en bruger. Men som helhed sætter jeg altid laveste fedtmængte af hensyn til mig selv.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Roastbeef, grydestegt.
Avocadocreme med rejer...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2014 MTS / MTServer.dk