Tirsdag 10. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt de små kartofler over at koge så man kan pille dem meden andebrysterne er i ovnen. Ris de 3 andebryster og gnid dem med salt og peber. Riv frisk ingefær eller brug stødt ingefær og gnid brysterne med det. Fordel sveskerne i bunden af en bradepande 25x30. Læg andebrysterne ovenpå. Kom 7,5 dl vand ved og sæt dem i ovnen ved 200° i 1 time og 30 minutter. Pil de små kartofler meden du venter på anden. Kom den færdigkøbte rødkål i en gryde og varm den igennemen sammen med en spsk. ribsgele. Skær skrallen af appelsinerne og filer denne pres det overskydende saft over rødkålen. Tag brysterne fra men hold dem varme og læg sveskerne på serveringsfadet. Sig skyen op i en gryde og jævn med meljævningen og tilsæt lidt kulør. Kog saucen godt igennemen. Smag til med salt sukker og evt ingefær og peber. Hold den varm. Smelt 150 g. sukker på panden og tilsæt smøret når sukkeret er gyldent. Vend de små kartofler på panden så de bliver pænt brune over det hele og gennemvarme. Skær andebrysterne i tynde skiver og anret på fadet. Kom rødkålen i serveringsskål og fordel appelsin filererne med let hånd over rødkålen. Kom sovsen i sovseskål eller kande og så velbekommen. Husk at server gele til ved bordet og træk vinen op i god til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |