Onsdag 09. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen og varm den op til 200° og sæt tarteletter ind og varm den i 4-5 minutter. Skræl og snit gulerødderne i små tern. Skær kyllingen i små tern. Kom gulerødderne op i gryden sammen med suppen og kog den op . Lad den koge i 5 minutter og tilsæt da asparges og vandet til suppen og lad det koge op. Udrør maizenamelet med lidt vand og jævn suppen. Tilsæt ærterne og lad dem koge med i et par minutter . Kom kødet i og varm det op. Smag til med salt og hvid peber. Anret tarteletterne og kom kyllinge stuvningen i. Serveres straks. Til aftensmad beregn 3-5 pr.pers. Til frokost 1 pr. pers. om der er flere retter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |