Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kalvekødet i passense strimler. Skær løg i skiver del sukkerærterne en gang. Snit champignonene i skiver og skral gullerødderne. Skær dem i tynde stave og del dem i mundrette stykker. Snit purløgene fint. Sæt risene over at koge i gryde eller mickroovn. Svits kødet i olien og svits derefter løg, hvidløg, og champignonene. Kom gulerødderne i blandningen sammen med sukker ærterne. Tilsæt nu boulionterningen og vand. Lad det bruse op og koge et øjeblik. Tilsæt nu soyasovsen udrørt i kartoffelmelet. Retten må nu ikke koge da sausen ellers bliver lang. Smag til med salt og peber. Serveres med vile ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |