Fredag 22. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 175°. Læg ørredefilen i bradepande. Bland ingredienserne til lagen. Vand, citronsaft, estragon kviste og hele peberkorn. Hæld det over fisken og sæt bradepanden i ovnen. Varm den i 12-15 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den trække meden den afkøler i køleskabet til næste dag. Peberrodscreme: Rør cremefraichen og den let pisket fløde sammen. Rør krydderierne i og smag til med peberrod, salt og peber. Anrettes på et pænt fad og peberrodscremen kommes i en lille skål og serveres ved siden af. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |