Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Denne retkan bruges både som frokost ret og som aftensmad hvis den bruges til frokost er der til 12 pers. eller er der kun til 6 pers. Dup kødet tørt og gnid det med salt på skindsiden og kødsiden. Lad det trække i køleskabet i et døgn. Skyl andebryster fri for salt, dup dem tørre og rids skindsiden. Steg dem ved svag varme på tør pande på skindsiden i ca.5 minutter. Vend dem og steg dem på kødsiden i ca. 10 minutter. Afslut med at steg dem yderlige ca. i 5 minutter på skindsiden. Lad dem hvile et øjeblik så kødsaften ikke rende fra når der skæres. Skær på tværs i skrå skiver. Server andestegen lunt. Rissalaten: Kog de vilde ris efter anvisningen på posen i god tid inden serveringen. De skal afkøles da de skal bruges kolde. Vend risene med de syltede tyttebær og citronsaften. Forårsløg snittes i fine skiver og ligeså bladsellerien. Valnødderne hakkes let og de soltørret tranebær ligeså. blandes i risene og smagentil med salt og peber. Anden anrettes på fad og rissalaten i en skål. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |