Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Abrikoserne lægges i blød et par timer i forvejen. Derefter blendes de. derefter laves dejen. Kartoflerne moses. Mælken lunes og gæren udrøres heri. Yoghurten, æget, smør, lidt salt, 2 spsk. sukker, og melet æltes sammen med kartofelmosen i mælken og æltes godt igennemen. Dejen stilles til hævning et lunt sted en time. Cremen: Pisk de 2 æg , sukker, mælken og maizena og vanilliesukker sammen og det varmes op i en gryde til kogepunktet og afkøles. Reven skal og citronsaft piskes i den kolde creme. Dejen udrulles i en retangel på 20x50 cm. Skæres i 20 stykker. 1spsk. creme og 1 tsk. abrikosmos kommes på hver firkant. delen samles om fyldet og lægges på bageplade med bagepapir med sammenføjningen nedaf. Efterhæves i 15 minutter. Bages i ovnen ved 200° i 15 minutter. De afkøles og pensles med den smeltede chokolade og mandelflagerne drysses over. Der kan bruges æblemos i steden for abrikosmos. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |