Torsdag 23. Oktober 2014
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Osso buco (ossi buchi)


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 skv. osso-buco (okse)
3 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
20 g smør (saltet)
2 dl rødvin
1 spk. rosmarin
250 g perleløg
1 ds. tomat, flået, konserves
240 g ris (basmati)
6 dl vand
lidt salt
300 g ærter (dybfrost)
4 skv. rugbrød
1 spk. salvie
500 g champignon
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rids kødet i kanten hele vejen rundt.
Vend hver skiver i mel med salt og peber.
Smelt fedtstoffet i en dyb pande eller gryde.
Rist champignonenei og tag dem dra når de har fået lidt farve.
Brun kødet i fedtstoffet.
Hæld rødvin ved.
Kom rosmarin og salvie ved.
Lad kødet småstege under låg til benet har løsnet sig ca. 1-1½ time.
En halvtime før kødet er færdig tilsættes de flåede tomater.
Kog risen og når de er færdig kom de frosende ærter i og lad dem trække med risene en 10-12 minutter.
Tag kødet op og jævn sauaen kom champignonene i og lun dem op.
Rist rugbrødet.
Kom kødet tilbage i saucen.
Server ris-ærter, og osso bucoen med sauce samt det ristede rugbrødtil marven..


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Roastbeef, grydestegt.
Avocadocreme med rejer...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2014 MTS / MTServer.dk