Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Brun køde i olien i en stor gryde. Løg og hvidløg pilles og hakkes og tilsættes. Salt, peber og krydderier tilsættes sammen med boulionterningerne. Hæld vand ved, retten skal være dækket. Skræl gulerødderne og kartoflerne og skær den i stave. Kom dem i gryden og kog dem med. bønnerne tilsættes. Blomkålen skylles og deles i små buketter. Squasen snittes i tern og de tilsættes retten koger med i 10 minutter. Jævn retten smag til med salt og peber. Hak bredbladet persille og drys det over retten lige før servering. Server lun flute til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |