Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem ud i bøffer. Bank bøfferne med håndroden. Pil og hak løgene. Rens champignonerne og del dem i kvarte. Skæt peberfrugten i strimler ig del den et par gange den anden vej. Skær broccolien ud i passende stykker og bring kogevande op til kogerpungtet. Sæt risene over evt i migroovn ved fuld effekt i 15 minutter. Smelt smøret i gryden og brun bøfferne heri. Tag dem op og rist champignonerne og løg i gryden samt peberfrugten. Læg bøfferne tilbage i gryden og hæld flået og hakket tomater på. Tilsæt også boulionen og fløden. Krydr med salt og peber samt paprikaen. Lad retten småsmurre i 15 minutter og smag til med evt. flere krydderier. Kom broccolien i det kogene vand og kog den i 3-4 minutter meden du anretter mørbradgryden og risene på bordet slå kogevandet fra grønsagen og server den rygene varm. Bemærkninger: Prøv med piskefløde det er blevet anbefalet af en bruger. Dette kan man altid gør men som helhed sætter jeg altid laveste fedtmængte på af hensyn til mig selv. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |