Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udrør gæren i det lunet vand. Tilsæt kærnemælken, olien og salt. Kom melet i lidt af gangen og ælt dejen godt igennemen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 45 minutter. Tag en trediedel af dejen og form det til et rundt brød og læg det i en springform. Tag en anden trediedel af dejen og rul den til en pølse og del den i to og læg den som et kryds oven på det runde brød. Den sidste del af dejen deles i 4 og rulles til kugler som plaseres i hver deres felt i springformen. Skold æggene et par sekunter i kogene vand og tør dem. Pensel dejen med det sammenpisket æg og plaser nu et æg i hver runde kugle. Lad brødet efterhæve i 20 minutter. Bages ved 200° i 30 minutter. Afkøles på bagerist. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |