Fredag 22. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Findel smørret i melet, så det minder om revet ost. Bland flormelisen i og saml dejen med æggeblommen. Sæt dejen koldt en halv time tid. Rul dejen ud og beklæd smurte linseforme hermed. Skold og smut mandlerne og kør mandlerne gennemen en mandelkværn eller på foodprossesoren så det bliver til mandelmel. Rør det sammen med smør og flormelis. Rør ægget i. Fordel fyldet i formene. Bag kagerne ved 200° i 15 minutter. Lad dem svale lidt. Drys dem med flormelisen og pyndt dem med en halv cocktailbær som snittes halvt igennemen så det ligner en blomst. Bemærkninger: Kagerne kan fryses. Pyntes så først med flormelis ogcocktailbær når de skal serveres. Tøs op ved køkken tempratur det tager ca.1 time. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |