Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør smør og sukker godt sammen ogrør æggene i et af gangen. Bland bagepulvret og melet samt den revet skal af citron og appelsin. Kom også citronsaften i. rør det i dejen og kom dejen i en smurt springform. Bages ved 175° i 50 minutter. Når kagen er færdig prikkes kagen med en strikkepind og saften fra appelsin og grapefrugten hældes over. Smelt abrikosmameladen. Når saften er opsuget, kommers abrikosmameladen overpå. Rul marcipanen tyndt ud til et bredt bånd som kan nå hele vejen rundt om kagen. Pensel med lidt mamelade på den ene side og tryk marcipanen ned i fint hakket mandler og sæt båndet rund om kagen. Skær appelsinen i tynde skiver og del den i halve kog den i vandet og sukkeret i 5 minutter. Afkøles og afdryppes godt. Lægges med skærefladen indad hele vejen rundt på kagen. Pyntes med marcipanblomster og sukkerkugler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |