Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med fyldet. Hak chokoladen, mandlerne, promeranskalen, sukaten og bland det med 1 spsk. mel. Rør smør og sukker sammen og tilsæt et æg af gangen. Tilsæt reven sppelsinskal og saft. Vend melet og fyldet i og rør det godt sammen. Kom dejen i en smurt sandkageform. Bages ved 175° i 1 time prøv at stikke i den med en strikkepind der må ikke være noget klægt dej ved eller giv den et kvarter mere. Afkøles på bagerist. Kan fryses, optøs ved køkkentempratur et par timer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |