Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk de hele æg og farinen sammen. Pisk olien i. Bland de revet gulerødder i. Kom melet i sammen med bagepulvret og krydderierne. Hak de nødderne men hold 25 g tilbage til pyndt, men kom resten i dejen sammen med rosinerne. Rør dejen godt igenemmen og kom den i en smurt bradepande 20x30 cm. Bagkagen ved 175° i 45 minutter. Lad kagen afkøle i formen. Tag kagen ud ps et spækbrædt og rør ostesmørcremen sammen. Kom cremen oven på kagen og drys nu de sidste hakkede nødder på. Skær kagen i firkanter af passene størrelse. Kan frysen, kom da først ostesmørcremen på efter optøning. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |