Søndag 04. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Torskekødet koges, afkøles og mases med en gaffel - det må ikke blive for findelt. Hak spækket fint og tilsæt det sammen med hakket løg, rasp, æg, salt og peber. Rør det hele sammen og tilsæt vand - kun lidt af gangen - indtil farsen har konsistens som en tyk frikadellefars. Farsen formes til ca. 8 fiskefrikadeller (facon som en hakkebøf). De vendes i rasp inden de lægges på panden. Steges ca 10-12 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Bemærkninger: Serveres med fx smørsovs m.hakket persille og brasede kartofler. En særlig tak til Marianne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |