Søndag 03. December 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad i sennepssovs


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. svine,mørbrad
4 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
300 g løg
50 g smør (saltet)
2 spk. hvidvineddike
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 dl vand
2 tsk. sennup,dijon,krydderet
2 tsk. estragon
1 kg kartofler, samsø
3 dl fløde, piske (38%)
2 spk. persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte kartoflerne over at koge.
Fjern sener og bi mørbraden.
Skær mørbradene i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt med håndroden.
Vend kødet i mel krydret med salt og peber.
Smelt smørret på en pande og brun kødet heri på begge sider.
Pil løgene og snit dem i halve skiver.
Svits dem i smørret.
Tilsæt hvidvinseddiken, sennupen, bouillonterningen og vand samt estragonen og fløden.
Varm det godt igennemen og læg kødet heri.
Lad retten småkoge i 10 minutter.
Hak persillen og drys den over kartoflerne når de er klar til servering.
Server evt, brøndkarse til sammen med små blomme tomater.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk