Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge. Fjern sener og bi mørbraden. Skær mørbradene i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt med håndroden. Vend kødet i mel krydret med salt og peber. Smelt smørret på en pande og brun kødet heri på begge sider. Pil løgene og snit dem i halve skiver. Svits dem i smørret. Tilsæt hvidvinseddiken, sennupen, bouillonterningen og vand samt estragonen og fløden. Varm det godt igennemen og læg kødet heri. Lad retten småkoge i 10 minutter. Hak persillen og drys den over kartoflerne når de er klar til servering. Server evt, brøndkarse til sammen med små blomme tomater. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |