Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skral kartoflerne og sæt dem over at koge. Skær kødet i tern og svits kødet i olien i en stor gryde. Kom æblemosten, vand og timian ved. Bring det i kog og lad det koge ved svag varme i 45 minutter. Smag til med salt og peber. Vask, skyl, samt snit porrene i skiver og persilleroden i tern. Æblerne skrales og ternes ligeså. Tilbered mosen: Varm mælken op og rør den i kartofflerne sammen med smør. Tilsæt de sorte oliven og smag til med salt og peber. Tænd ovnen på 200°. Tilsæt nu porre, persillerod og æbler og kom det hele i et ovnfast fad hvor der er plas til kartoffelmosen øverst. Sæt retten i ovnen i 20 minutter. Servers rygene varmt direkte fra fad på bordet. Server evt. en gulerodsråkost til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |